ATXTA

Method

Het doel

Voordat we beginnen met werken aan uw project, kijken wij naar uw huidige website, brochures, briefpapier, en andere marketing materialen, en proberen hiermee een goed inzicht te krijgen in uw bedrijf. Daarna gaan wij kijken naar het doel voor de website. Wij zullen uw suggesties en ideeën geven en zullen samen met u een budget voor het project op te zetten. Als uw budget niet toereikend is om het gehele project uit te voeren, dan kunnen door een eventuele getrapte uitvoering of door middel van financiering uw project starten.

Specificaties

Nadat we weten wat uw doel is, zullen wij met ons team aan het werk gaan zodat we een goede oplossing voor uw bedrijf kunnen aanbieden. Wij zullen u voorzien van een schatting, een tijdlijn met mijlpalen en een layout voor de website.
Deze specificaties vormen een basis voor uw website. Met deze specificaties kunnen we ervoor te zorgen dat het gewenste eindproduct gehaald wordt.

Ontwikkeling

We zullen beginnen aan de lay-out voor uw site en zullen regelmatig u de vooruitgang melden, hierdoor kunnen eventuele misstappen tijdig aangepast worden. Als we klaar zijn met de website zullen we de site uitgebreid testen.

Launch!

We zullen de website lanceren waneer wij er klaar voor zijn, maar ook waneer u er klaar voor bent. Zodra de website draait zullen wij deze aanmelden aan de zoekmachines zodat uw website optimaal gevonden wordt. Wij kunnen u ook helpen met een nieuwebericht aan uw klanten.

Onderhoud

Uw website zal worden uitgerust met onze site monitoring software, hiermee kunnen wij precies zien wat uw bezoekers op uw website doen.
ATXTA