ATXTA

Domain name tips

Hier zijn nog enkele tips en ideeën om U te helpen bij het selecteren van de beste domeinnaam voor uw organizatie.

Denk eraan dat als u adverteert op Google, een bezoeker 1 euro of meer kan kosten. Dus als de domeinnaam die gekozen wordt minimaal 1 bezoeker per maand krijgt, dan is dit de moeite waard. (Kosten domein naam 10 Euro per jaar, 1 bezoeker per maand (heel erg laag geschat) zou met Google advertenties minimaal 12 Euro kosten), dus u bespaard 2 Euro per jaar. Als de domeinnaam optimaal gekozen wordt, dan kunnen het honderden bezoekers per maand zijn, en dan is uw besparing nog veel hoger!
  1. Kies een domeinnaam die uw bedrijf, producten en diensten die U aanbiedt identificeert.
  2. Domeinnamen lengte hebben een lengte van 63 tekens, maar de kortere naam is gunstiger. Maar zorg ervoor dat uw bezoekers de domeinnaam onthouden!
  3. Uitspraak van uw domeinnaam is ook belangrijk, omdat moeilijk uit te spreken domeinnamen problematisch zijn via de telefoon e.d.
  4. Probeer populaire trefwoorden in uw domeinnaam op te nemen, dit zal helpen met uw rankings in de zoekmachines.
  5. Indien een domeinnaam niet beschikbaar is, probeer een streepje aan de naam toe te voegen. Beste is deze tussen de trefwoorden te stoppen.
  6. Indien beschikbaar, probeer dan de hele set voor uw domeinnaam te krijgen. (COM / NET / ORG / INFO / BIZ / EU). Op deze manier weet u zeker dat uw concurent niet op deze manier te slim af is.
  7. Verkeerd gespelde domeinnamen zijn ook een eenvoudige manier om uw bezoekers naar uw site te krijgen.
  8. Vermijd handelsmerk namen. Als je een domeinnaam registreerd, en een deel van deze naam is een handels merk, dan kunt u er op rekenen, dat U een cease & dissist brief van een advocatenkantoor zal krijgen. De meeste grote bedrijven hebben hun namen heel goed beschermd, zelfs als u een handelsmerk naam als onderdeel van uw domeinnaam heeft, dan komt u in de probleemen. Dingen zoals botoxcremes.com of pokemonstuff.com zullen zeer snel gevonden worden.
  9. Registreer nu uw domein naam. Wacht niet tot morgen, en wacht niet tot later vandaag, iedere minuut worden domeinnamen geregistreerd.
 
 
 
 
ATXTA
Zoek een domein naam: