ATXTA

Datacenters

De datacenters zijn functioneel onafhankelijk met redundante oplossing, en volledig geïntegreerd door middel van een revolutionaire architectuur van het netwerk, waardoor naadloze intra-datacenter opties mogelijk zijn. Klanten hebben directe controle over hun systemen in de datacenters en volledige toegang tot alle backend services. Hoog opgeleide technici zijn beschikbaar voor on-site, enterprise-class diensten in het geval dat een niet-geautomatiseerde functie nodig is.
 
De datacenters zijn SSAE16 compliant, voldoen aan alle industrie-erkende eisen voor veiligheid en betrouwbaarheid. De volledige certificering omvatte uitgebreide testen van de activiteiten op alle onderdelen van het datacenter. Onze provider is zelf gecertificeerd als Safe Harbor, self-certificering en de deelname aan de Safe Harbor-kader is geheel vrijwillig.

Voordelen

Geografische diversiteit. Met volledig uitgeruste datacenters in Amsterdam, Dallas, Houston, San Jose, Seattle, Singapore en Washington DC, kunnen wij geografische diversiteit aanbieden voor redundantie van gegevens, maar ook voor het plaatsen van systemen in de optimale fysieke locatie voor het verkeer volume en snelheden.
 
Redundant Best-in-Class infrastructuur. Alle datacenters hebben meerdere power feeds, glasvezelverbindingen, speciale generatoren, en batterij back-up. De datacenters zijn gebouwd met top of the line hardware waardoor prestaties en betrouwbaarheid van het hoogste niveau gehaald worden.
 
Data Center naar Data Center-netwerk biedt gratis, speciale, beveiligde verbindingen tussen servers in een datacenter. Glasvezel verbindingen van 20 GB. Deze zijn voorzien van een automatische failover via alternatieve beveiligde verbindingen.
.

AZIE

U.S.A.

Europe

Singapore

Dallas
Houston
San Jose
Seattle
Washington D.C.

Amsterdam

ATXTA
Zoek een domein naam: